WIJ KOMEN BIJ U THUIS

De beste hulp

Een printer die het niet meer doet, een computer die niet meer wilt verbinden met het internet, een vervelende foutmelding die alsmaar weer in het beeld verschijnt of misschien een grote bos kabels die allemaal door elkaar zitten en waar u zelf geen raad mee weet. Voor al deze en andere problemen en vragen bent u bij ons aan het goede adres.

Onze hulp aan huis service is zeer laagdrempelig en betaalbaar. Onze haal- en brengservice is zelfs gratis

Computerhulp Oosterbeek

Voor welke problemen komt computerhulp Oosterbeek langs?

Computerreparatie Oosterbeek helpt u graag bij u thuis.

We komen voor alle problemen langs. Of het nu gaat om printerproblemen, internetproblemen, vragen over de werking van uw computer, computerles of andere problemen/vragen,

Computerhulp Oosterbeek staat voor u klaar. In sommige gevallen is het beter om de computer in onze professionele reparatieruimte te repareren. In dat geval nemen we in overleg met u de computer mee en brengen deze uiteraard weer netjes bij u terug. 

Stap 1

Neem contact met ons op. Tijdens dit contact spreken we een dag en tijd met u af waarop onze medewerker langs komt. Veelal kan dit binnen enkele uren. Bovendien bespreken we met u hoe lang we denken op locatie bezig te zijn. Zo weet u op voorhand wat het ongeveer zal gaan kosten.

 

Stap 2

Wij komen op de afgesproken dag en tijd bij u langs. Na kennis genomen te hebben van het probleem/de vraag zal onze medewerker aan de slag gaan. 

Stap 3

Zodra de problemen/vragen zijn opgelost zal onze medewerker aangeven wat de exacte kosten zijn. U kunt direct bij onze medewerker betalen. Contant of per pin.

Telefonische afspraak Computerhulp Oosterbeek
Translate »